Bedrijfssoftware voor de tuinsector

Bedrijfssoftware voor de tuinsector

BLOX-software is aangepast aan jouw manier van werken. En niet andersom. Jij beslist welke blokken jouw toekomstige bedrijfspakket op maat bevat. Elke functie afgestemd op jouw noden en behoeften. Klaar om tijd te besparen en je onderneming naar the next level te brengen?

Plan jouw demo
Projectbeheer

Projectbeheer

Overzicht van je documenten

De tijd dat de offertes in een vakje op je bureau lagen, de werkbonnen in de bedrijfsvoertuigen en de notities op een post-it aan een klantenmap is voorbij. Vanaf nu heb je per project een overzicht van notities, werkbonnen, offertes, vorderstaten, meetstaten, … Kortom: alle nodige documenten. 

Meer info
Werkbonnen

Werkbonnen

Werkbonnen

Ieder moment beschikbaar

Neem je bureau mee naar de werf en registreer rechtstreeks alle ontwikkelingen op de werkbon makkelijk via je smartphone of tablet. Je weet op elk moment en op elke werf de status en ziet een overzicht van wat er moet gebeuren. Bovendien kan je makkelijk de installaties beheren en onderhoudsritmes opvolgen.

Meer info
Contactbeheer

Contactbeheer

Centrale plaats voor alle contacten

Zoek snel en eenvoudig je contacten op en raadpleeg met 1 klik alle gegevens van je klanten, leveranciers en onderaannemers. Voeg eenvoudig nieuwe gegevens toe of pas deze aan. Klantenbezoek gepland? Klik op het adres en krijg meteen je routebeschrijving om je verplaatsing in te plannen. 

Meer info