Stock over verschillende locaties heen

Als installatiebedrijf heb je verschillende projecten lopen en bezit je dus stock over verschillende locaties heen. Dankzij stockbeheer krijg je snel een overzicht van je artikelvoorraad over verschillende locaties heen. Met de handige stocktransacties op basis van scanacties, kan je op een eenvoudige manier je stock volgen wanneer deze van locatie wijzigen. 

 

Efficiënte projectopvolging

Gebruik je stock om je projecten efficiënt op te volgen en bestel je artikels aan de hand van de nodige materialen voor toekomstige projecten op lange termijn of laat je techniekers de stock aanspreken voor artikels die ze de volgende dag nodig hebben op hun werf. Dankzij stock kijk je op een andere manier naar je projecten en heb je een perfect overzicht. 

Sectoren

HVAC / SANITAIR

Voer je projecten uit als nooit tevoren. Laat techniekers op de werf de digitale werkbon aanvullen met de uitgevoerde werken of laat ze met de mobiele app materiaal aanvragen uit je eigen magazijn. 

Ik wil meer weten

RUWBOUWBEDRIJVEN

Bepaal je eigen projectfases, ken deadlines toe & plan je teams teams automatisch in waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen. Vul de werkbon ter plaatse aan en stel van hieruit makkelijk je facturen op. 

Ik wil meer weten

TUINAANNEMERS

De meest permormante software voor tuinaannemers. Stel snel je offertes op voor je totaalprojecten door middel van het handige rekenblad en volg je projecten vlot en efficiënt op. Plan automatisch in en krijg zicht op je planning.

Ik wil meer weten

ELEKTRICITEITSWERKEN

Maak een gepaste offerte dankzij alle tools die beschikbaar gesteld worden. Je kiest de correcte materialen, de juiste hoeveelheid en je plant vlot de passende werknemers in voor de klus.

Ik wil meer weten

DAKWERKERS

Plan je werken in met de werknemers die perfect passen bij de opdracht. De werkbon kan je terplaatse invullen, waardoor facturen opmaken veel makkelijker (en simpeler) wordt.

Ik wil meer weten

AFWERKINGSBEDRIJVEN

Vlotte planning, strakke opvolging en werknemers die vanop afstand hun werkbon kunnen invullen. Dankzij onze mobiele app hoeft dit zelfs niet meer met een computer of pc.

Ik wil meer weten

We hebben nog veel meer voor jou!

Plan nu jouw demo

Of keer terug naar het module overzicht