Bedrijfssoftware voor schilders en afwerkingsbedrijven

Bedrijfssoftware voor schilders en afwerkingsbedrijven

BLOX-software is aangepast aan jouw manier van werken. En niet andersom. Jij beslist welke blokken jouw toekomstige bedrijfspakket op maat bevat. Elke functie afgestemd op jouw noden en behoeften. Klaar om tijd te besparen en je onderneming naar the next level te brengen?

Plan jouw demo
Projectbeheer

Projectbeheer

Overzicht van je documenten

De tijd dat de offertes in een vakje op je bureau lagen, de werkbonnen in de bedrijfsvoertuigen en de notities op een post-it aan een klantenmap is voorbij. Vanaf nu heb je per project een overzicht van notities, werkbonnen, offertes, vorderstaten, meetstaten, … Kortom: alle nodige documenten. 

Meer info
Artikelbeheer

Artikelbeheer

Alles centraal

Beheer je artikels op een centrale plaats en gebruik ze doorheen je software om makkelijk prijsaanvragen en offertes op te stellen. Categoriseer je artikels volgens je eigen structuur en maak samengestelde artikels aan die meerdere producten, werkuren en marges bevatten om nog sneller en efficiënter te werk te gaan. Werk je samen met leveranciers? Dan importeren we hun catalogus zodat jij snel bij hen kan bestellen.

Meer info
Contactbeheer

Contactbeheer

Centrale plaats voor alle contacten

Zoek snel en eenvoudig je contacten op en raadpleeg met 1 klik alle gegevens van je klanten, leveranciers en onderaannemers. Voeg eenvoudig nieuwe gegevens toe of pas deze aan. Klantenbezoek gepland? Klik op het adres en krijg meteen je routebeschrijving om je verplaatsing in te plannen. 

Meer info