Automatische planning

Laat de teamplanner een automatische projectplanning voor je maken op basis van de doorlooptijd die jij aan een project meegeeft. Dankzij deze krachtige manier van projecten inplannen, stel je snel en makkelijk je planning voor de komende maanden samen en krijg je eenvoudig een overzicht van je projecten met mogelijke start- en einddatum. 

 

Foutendetectie

Vergeet de tijd dat je projecten moet afbellen omdat je dubbel geboekt bent. Met onze geavanceerde teamplanner voorkom je planningsfouten. Deze module houdt rekening met ingestelde vrije dagen, verlofdagen en deadlines. Hierdoor krijg je automatische foutmeldingen wanneer een deadline in gedrang komt of wanneer ploegen of werknemers dubbel ingepland staan. Een periode in de planning plaatsen dat absoluut niet mag wijzigen? Blokkeer dit in je planning en de andere projecten worden automatisch opnieuw berekend met nieuwe start en/of einddata. 

Sectoren

HVAC / SANITAIR

Voer je projecten uit als nooit tevoren. Laat techniekers op de werf de digitale werkbon aanvullen met de uitgevoerde werken of laat ze met de mobiele app materiaal aanvragen uit je eigen magazijn. 

Ik wil meer weten

RUWBOUWBEDRIJVEN

Bepaal je eigen projectfases, ken deadlines toe & plan je teams teams automatisch in waardoor je de uit te voeren werkzaamheden perfect kan opvolgen. Vul de werkbon ter plaatse aan en stel van hieruit makkelijk je facturen op. 

Ik wil meer weten

TUINAANNEMERS

De meest permormante software voor tuinaannemers. Stel snel je offertes op voor je totaalprojecten door middel van het handige rekenblad en volg je projecten vlot en efficiënt op. Plan automatisch in en krijg zicht op je planning.

Ik wil meer weten

ELEKTRICITEITSWERKEN

Maak een gepaste offerte dankzij alle tools die beschikbaar gesteld worden. Je kiest de correcte materialen, de juiste hoeveelheid en je plant vlot de passende werknemers in voor de klus.

Ik wil meer weten

DAKWERKERS

Plan je werken in met de werknemers die perfect passen bij de opdracht. De werkbon kan je terplaatse invullen, waardoor facturen opmaken veel makkelijker (en simpeler) wordt.

Ik wil meer weten

AFWERKINGSBEDRIJVEN

Vlotte planning, strakke opvolging en werknemers die vanop afstand hun werkbon kunnen invullen. Dankzij onze mobiele app hoeft dit zelfs niet meer met een computer of pc.

Ik wil meer weten

We hebben nog veel meer voor jou!

Plan nu jouw demo

Of keer terug naar het module overzicht