BLOX officieel Mollie partner

Bij BLOX kiezen we altijd voor de meest performante oplossing als het om jouw webapplicatie gaat. Ook voor betalingen, gekoppeld aan je website, applicatie of platform is dat niet anders. Sinds jaar en dag maken we voor de projecten die we opleveren gebruik van Mollie. Mollie is de koploper op het gebied van online betalen en dat vertaalt zich in een klantenbestand om u tegen te zeggen, met o.a. Studio 100, Tomorrowland, Douwe Egberts, Moët & Chandon en de afgelopen Rode Neuzen acties van Q-music die het betalingssysteem gebruiken. Net daarom zijn we trots om te melden dat BLOX officieel Mollie-partner is.

Waarom zijn we partner van Mollie?

Zoals eerder aangegeven, vertrouwen we al jaren op de diensten van Mollie. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om de banden en de samenwerking te versterken. Wie gebruik maakt van Mollie kan eenvoudig en veilig betalen met alle gekende betaalmiddelen, o.a. creditcards, iDeal en verschillende bankapps. Niet alleen lokale betaalmiddelen, maar ook alle bekende internationale betaalmethodes worden ondersteund. 

Als klant heb je volledige controle over het betalingsverkeer van je website. Want Mollie voorziet een transparant overzicht van alle transacties die hebben plaatsgevonden. Een overzicht dat je trouwens altijd en overal kan raadplegen met je smartphone. Maak je gebruik van een boekhoudprogramma? Dan kan je deze koppelen aan Mollie, waardoor de administratie voor jou een stuk makkelijker wordt. 

 

De voordelen van Mollie

Wie online betalingen uitvoert, wil natuurlijk dat dit in alle veiligheid gebeurt. Daarom is Mollie gecertificeerd in PCI (Payment Card Industry) en DSS (Data Security Standard). Dit betekent dat Mollie een betrouwbare behandeling van betalingsgegevens garandeert om fraude en misbruik te voorkomen. 

Een bijkomend groot voordeel van Mollie, is dat je geen maandelijkse kosten hebt. Je betaalt namelijk per transactie die plaatsvindt op je platform. Hoe meer transacties, hoe groter je volumekorting. 

 

Wat betekent onze partnership met Mollie voor jou als klant?

Voor bestaande klanten betekent dit dat we nog kortere lijnen met Mollie hebben en nog betere service kunnen leveren over onze integraties. Voor nieuwe klanten betekent dit vooral tijdswinst, we kunnen sneller schakelen waardoor we de integratie sneller kunnen voltooien. Bovendien kunnen we je als partner betere tarieven voorschotelen waardoor je per transactie minder betaalt. Als dat niet mooi meegenomen is. 

Ook genieten van de voordelen voor je online betalingen? Contacteer ons voor meer info.

Vraag je gratis demo