Bezoek BLOX op de grootste vakbeurs voor zonne-energie in België

Op woensdag 25 en donderdag 26 oktober is Kortrijk XPO hét epicentrum van zonne-energie in België! De ganse sector verzamelt er zich voor Solar Solutions, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in België. En wij zijn er met BLOX ook aanwezig. Kom jij ons bezoeken?

De grootste vakbeurs voor zonne-energie in België

Solar Solutions Kortrijk is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in België. In de razendsnel veranderende solar-sector is het belangrijk toekomstbestendig te blijven. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen biedt Solar Solutions Kortrijk alles wat nodig is om mee te gaan in deze extreem dynamische markt.

 

Twee beurzen, één locatie

Gelijktijdig met Solar Solutions Kortrijk vindt Green Heating Solutions plaats, de nationale vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken. Zo kunt u zich in een klap laten informeren over zowel duurzame energieopwekking als verwarming.

 

Bezoek ons op stand G3

Wil jij ook de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de sector ontdekken? Kom ons dan opzoeken bij stand G3 en maak deel uit van dit unieke evenement! We geven je graag een gratis toegangsticket.

 

Openingstijden:

Woensdag 25 oktober: 10:00 – 17:00

Donderdag 26 oktober: 10:00 – 17:00

 

Locatie:

Kortrijk Xpo

Hal 4 & 5

Doorniksesteenweg 216

8500 Kortrijk, BE

Verzilver je gratis ticket