Technical Lead
Heb jij een uitgebreide expertise in leiding geven binnen de .NET Development wereld? Wil jij de verantwoordelijkheid nemen over het technische luik van een product/dienst? En droom je ervan om deze als troef in te zetten in een bedrijf in volle expansie? Dan maak jij als Technical Lead het verschil uit bij de verdere uitbouw van ons team. Ons team? Dat is BLOX Software. BLOX is een softwarepakket dat bouw- en installatiebedrijven in staat stelt om op een professionele manier, digitaal hun administratie uit te oefenen. Als Technical Lead krijg jij de leiding over een team van .NET Developers en .NET Consultants. Jouw kennis en expertise is dus een belangrijke schakel in ons team. Klaar voor de uitdaging?

 

WIJ VERWACHTEN

 • Een echte leider die een development team motiverend kan aansturen. Je technische inzicht in combinatie met leiderschap zorgen ervoor dat de teamprestaties de hoogte ingaan.
 • Dat je een haarscherp inzicht hebt in softwarestructuur. Je kent alle ins en outs van .NET development en draagt je technische kennis graag over aan je team. Bovendien weet je met je expertise verhelderende inzichten of creatieve oplossingen te bedenken die je projecten meerwaarde geven.
 • Een gepassioneerde programmeur die graag met het team de handen uit de mouwen steekt. Je bent niet bang van een technische uitdaging en weet dit door je passie ook over te brengen naar je team.

 

JIJ ZAL

 • De dagelijkse leiding van het .NET team op jou nemen. Je stuurt het team aan en ondersteunt de consultants en developers met je technische kennis.
 • Waken over de kwaliteitsstandaarden van BLOX Software en maatsoftware van klanten. Je inzicht en kennis van de softwarearchitectuur zet je in om verbeteringen aan te brengen waar nodig of om prangende problemen op te lossen.
 • Je technische visie laten gelden tijdens commerciële meetings met klanten. Je voelt je comfortabel om te wijzen op cruciale zaken tijdens het ontwikkelingsproces en zet je kennis in om tot waardevolle besluiten te komen.
 • Zelf de handen uit de mouwen steken en code programmeren die bijdraagt tot het succes van een maatwerkproject of onze eigen in-house BLOX Software.
 • Nauw samenwerken met de Product Manager die het functionele aspect voor z’n rekening neemt.

 

JIJ BENT

 • Een gepassioneerde developer met minstens 5 jaar ervaring. Je beschikt over een bachelor of master in IT en weet als geen ander hoe je de theorie omzet in de praktijk.
 • Een daadkrachtige communicator die softwareanalyses sterk kan overbrengen en de gestelde technische kwaliteitsstandaarden bewaakt. Je communicatieve vaardigheden stellen je in staat to-the-point en efficiënte briefings aan je .NET team te geven.
 • Een kenner van .NET development. ASP.NET MVC, HTML, CSS, JS, C#, SQL, Entity Framework, … kennen voor jou geen enkele geheimen meer.
 • Een geboren coach die ervaring heeft in het leiden en motiveren van een team. Je enthousiasme en expertise werkt aanstekelijk om projecten tot een goed einde te brengen.

 

WIJ ZIJN

Wij zijn CodeKick. De all-in-one partner die bedrijven helpt om digitaal te groeien. We zetten ze op weg met hun digitalisering en stomen die bedrijven klaar voor de toekomst met een doelgerichte aanpak en de juiste digitale oplossingen.

We zijn een sterk en flexibel team, op zoek naar talenten die ons nog verder brengen dan vandaag, en gericht meewerken aan een sterk digitaal landschap voor onze klanten.

Je komt terecht in een bruisende omgeving met enthousiaste collega’s die beschikken over een gezonde dosis humor en staan te popelen om jou te leren kennen.

 

WIJ BIEDEN

 • Een voltijds contract van onbepaalde duur, in een sterk en expansief bedrijf dat staat voor samenwerking, open communicatie, integriteit, klantgerichtheid, creativiteit, ondernemerschap en engagement.
 • Een intensieve opleiding waarna je expertise ten volle in onze salesomgeving wordt ingezet.
 • Een competitieve verloning in functie van je kennis en ervaring én een heleboel andere aantrekkelijke extralegale voordelen. Zoals maaltijdcheques, een bedrijfswagen met tankkaart.
 • Een laptop, en al het materiaal dat je nodig hebt om jouw job uit te oefenen. Elke dag, op een efficiënte manier en met veel plezier. 
 • De beste koffie uit de streek, met de bijhorende versnaperingen. Liever iets koud? Onze frigo is gevuld met verschillende frisdranken.
 • Ruimte om te groeien, via opleidingen waarmee je jouw kennis kan aanscherpen of kan experimenteren met ‘the latest/greatest’.

 

Goesting om te starten? 

Overtuig ons met je CV en sterke motivatie. Mail naar anthony@codekick.be

We wensen je graag heel binnenkort te ontmoeten voor een eerste gesprek. Je kan rekenen op een strikt vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.

Wil je alvast meer weten over ons? Bezoek dan onze websites: www.codekick.be & www.blox-software.be

Solliciteer nu