Win tijd & geld door een#efficiëntere administratie

Win tijd & geld door een
efficiëntere administratie

BLOX-Software zorgt ervoor dat jij je administratie efficiënter kan beheren. Met intuïtieve tools om offertes en facturen sneller op te stellen, werkbonnen altijd en overal te raadplegen en een beter inzicht te krijgen in jouw projecten.

 

  • modules op maat van je onderneming
  • altijd en overal beschikbaar, op elk apparaat
  • vrijblijvende en persoonlijke demo

 

KRIJG JE PERSOONLIJKE DEMO
Jan Callewaert, TSVB

"Met BLOX-software krijgen we nu een beter overzicht van onze werklast, zetten we ons team efficiënter in en kunnen we de projecten op een kortere termijn opleveren. Sinds we BLOX in gebruik hebben genomen, zijn we alleen maar verder blijven groeien. Zo voerden we vroeger een 2000-tal werkbonnen uit per jaar, nu zijn er dat minstens 2400."

Jonas Logghe, Koeltechnieken Logghe

“Als we nu terugblikken op de periode vóór we BLOX gebruikten, beseffen we pas hoeveel tijd en geld er verloren ging in onze administratie door inefficiënt beheer. Vooral de manier waarop we nu snel en eenvoudig onze offertes kunnen samenstellen op basis van onze productcatalogus is een absolute meerwaarde."

Thijs Damme, Bouwwerken Damme

“De eenvoudige en leuke manier van werken met BLOX-software, is dag en nacht verschil met onze verouderde manuele administratieve werkwijze. Vooral de intuïtieve module projectopvolging en de digitale werkbonnen besparen ons enorm veel tijd en zorgen daarnaast voor een professionele uitstraling naar onze klanten toe.”

Overzicht van je documenten

De tijd dat de offertes in een vakje op je bureau lagen, de werkbonnen in de bedrijfsvoertuigen en de notities op een post-it aan een klantenmap is voorbij. Vanaf nu heb je per project een overzicht van notities, werkbonnen, offertes, vorderstaten, meetstaten, … Kortom: alle nodige documenten. 

 

Bedrijfsspecifieke flow

Jij kent je bedrijf en je werkwijze als geen ander. Daarom bepaal je zelf de flow voor je projecten. Stel je eigen mijlpalen in voor je projecten en volg je projecten zo feilloos op. Nooit meer twijfelen over de status van je projecten. Bovendien krijg je dankzij de statussen een handig overzicht van de projecten die wat extra aandacht verdienen. 

Waarom bouw- en installatiebedrijven
helemaal weg zijn van BLOX-software

BLOX-Software werd volledig geoptimaliseerd voor installatiebedrijven actief in HVAC, elektriciteit, bouw & tuinaanleg waardoor jij als installateur vlot én eenvoudig je administratie beheert. Van offertes tot productbeheer.

Digitale werkbonnen

Neem je bureau mee naar de werf en registreer rechtstreeks alle uitgevoerde werken en gebruikte materialen op de werkbon via je smartphone.

Projectopvolging

Verzamel alle notities, werkbonnen, offertes, vorderstaten en andere documenten gelinkt aan het project op een centrale plaats.

Contactbeheer

Bouw aan een optimale klantrelatie door al je contacten, hun geschiedenis, documenten en communicatie centraal te bundelen. 

Artikelbeheer

Bundel producten, diensten en marges in samengestelde artikels en gebruik deze vlot door je werkbonnen, offertes en facturen heen. 

Offertes & Facturen

In een aantal klikken maak en exporteer je offertes die je makkelijk kan omzetten in een factuur. Volledig in je eigen huisstijl.

Stockbeheer

Met stockbeheer volg je jouw stock op de voet op en beheer je artikelvoorraad over verschillende locaties heen.

Altijd toegang tot je werkbonnen

Altijd toegang tot je werkbonnen

ook op de werven, via de BLOX-app

  • Raadpleeg digitaal de werkbonnen en informatie over het project
  • Zoek of scan de barcode van je product en registreer ze als verbruik op de werkbon
  • Log rechtstreeks van bij de klant de werkuren op de werkbon
  • Raadpleeg de stock en vraag materiaal aan vanuit je magazijn(en)

Bel ons

Dringende vraag? Of meteen een demo krijgen van Blox-Software? Ons team staat voor je klaar

050 73 40 01

Of ik laat me contacteren voor een GRATIS demo